HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper PVD CB010CEXTBCP

Adviesprijs €159,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €24,00
Artikelcode: CB010CEXTBCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Omschrijving van het HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper PVD CB010CEXTBCP

Een levendige kraan met een verouderde look

De HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper PVD CB010CEXTBCP is uitgevoerd in een unieke kleurtoon, Geborsteld Koper PVD. Deze finish geeft de kraan een levendige uitstraling met een doorleefd uiterlijk. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, behoudt deze kraan zijn prachtige look jarenlang.

Bestand tegen krassen, aanslag en slijtage

Deze kraan is voorzien van een PVD-coating, wat ervoor zorgt dat de finish bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor blijft de Geborsteld Koper PVD altijd in optimale staat, zelfs na intensief gebruik. Met dit Afbouwdeel haal je niet alleen een stijlvolle kraan in huis, maar ook een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product.

Creëer een sfeervolle en luxueuze ruimte

De Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Geborsteld Koper PVD CB010CEXTBCP is de perfecte keuze voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan. De Geborsteld Koper PVD finish voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan elke badkamer of keuken. Met dit afbouwdeel creëer je een unieke en stijlvolle omgeving die indruk maakt op iedereen die het ziet.