HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Geborsteld Koper PVD CB010HEXTBCP

Adviesprijs €159,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €24,00
Artikelcode: CB010HEXTBCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met H Geborsteld Koper PVD CB010HEXTBCP

Geborsteld Koper PVD: Een kraan met een verouderde look die blijft stralen

De Geborsteld Koper PVD afwerking van deze kraan geeft een levendige uitstraling met een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Met de PVD-coating geniet je niet alleen van een verouderde look, maar deze uitstraling blijft behouden, zelfs na jarenlang gebruik. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, verandert deze afwerking niet op natuurlijke wijze van kleur.

Wat maakt Geborsteld Koper PVD nog meer bijzonder? Het is een krachtige finish die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan. Met de Geborsteld Koper PVD uitvoering creëer je een werkelijk unieke sfeer in jouw badkamer.

Geborsteld Koper (BCP): Warmte en klasse in één

De kleur Geborsteld Koper (BCP) van dit product voegt warmte en klasse toe aan jouw badkamer. Deze afwerking heeft een subtiel doorleefd effect, waardoor het een vleugje karakter aan het geheel toevoegt. Geborsteld Koper (BCP) is perfect voor wie op zoek is naar een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

  • Geeft jouw badkamer een unieke warme uitstraling
  • Zorgt voor een subtiel doorleefd effect
  • Tijdloze afwerking die nooit uit de mode raakt

Met de Geborsteld Koper (BCP) afwerking creëer je een elegante en stijlvolle badkamer waar elke dag een luxe beleving is. Wil je jouw badkamer transformeren tot een oase van rust en comfort? Kies dan voor het Cobber Afbouwdeel met de Geborsteld Koper (BCP) afwerking.