HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en achterplaat en 18 cm uitloop Mat Wit CB006TEXT18WH

Adviesprijs €465,00
€395,00 incl. BTW
Uw voordeel: €70,00
Artikelcode: CB006TEXT18WH
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan 3 gats met inbouwbrug en achterplaat en 18 cm uitloop Mat Wit CB006TEXT18WH

Op zoek naar de perfecte kraan voor je minimalistische, tijdloze of nordic interieur? Dan is de HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan in mat wit de ideale keuze. Met zijn eenvoudige, serene uitstraling voegt deze kraan een frisse touch toe aan elke ruimte.

Een kraan die harmonie creëert

In een harmonieus interieur is elk element zorgvuldig op elkaar afgestemd. De mat witte kleur van deze kraan past perfect bij een minimalistische, tijdloze of nordic stijl. Het zachte wit zorgt voor een gevoel van rust en sereniteit, waardoor de kraan moeiteloos opgaat in het badkamer- of keukenontwerp.

Maar hoewel deze kraan subtiel is, zal hij zeker niet onopgemerkt blijven. Het matte uiterlijk geeft de kraan een unieke uitstraling, waardoor hij een blikvanger wordt in elke ruimte. De combinatie van pure perfectie en eenvoud maakt deze kraan een bijzonder element in jouw interieur.

Pure perfectie en eenvoud

Met zijn inbouw wastafelmengkraan design en 18 cm uitloop is de HotBath Cobber Afbouwdeel een functioneel en praktisch onderdeel van jouw keuken of badkamer. De kraan is voorzien van een inbouwbrug en achterplaat, wat zorgt voor een strakke afwerking en een naadloze integratie.

De mat witte kleur van deze kraan straalt puurheid uit, terwijl de matte finish elegantie en klasse toevoegt. Dit is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kraan die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

  • Mat witte kleur geeft een frisse uitstraling
  • Inbouw wastafelmengkraan design voor een strakke afwerking
  • Matte finish zorgt voor een unieke en elegante look
  • 18 cm uitloop biedt praktisch gebruiksgemak

Maak van jouw interieur een oase van rust en eenvoud met de HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw wastafelmengkraan in mat wit. Kies voor puurheid, perfectie en stijl met deze bijzondere kraan.