HotBath

HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan 068 N.V.T. HBCB7068

Adviesprijs €165,00
€140,00 incl. BTW
Uw voordeel: €25,00
Artikelcode: HBCB7068
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende Productbeschrijving voor HotBath Cobber Cobber 70 Inbouw Stopkraan 068 N.V.T. HBCB7068

Stijlvol en functioneel: de HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan

Maak een stijlvol statement in je badkamer met de HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan. Deze kraan combineert niet alleen verfijnde elegantie met een tijdloos ontwerp, maar biedt ook technische functionaliteit van topkwaliteit.

Deze inbouw stopkraan is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor duurzaamheid en de stijlvolle afwerking voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer.

Ontworpen voor ultiem gebruiksgemak

Met de HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan geniet je van ultiem gebruiksgemak. Met slechts een simpele draaibeweging bedien je de watertoevoer en temperatuur precies zoals jij het wilt. Of je nu wilt ontspannen in een warm bad of je snel wilt opfrissen onder de douche, met deze kraan heb jij de volledige controle.

Bovendien beschikt deze stopkraan over een handige temperatuurbegrenzer, zodat je altijd veilig en comfortabel kunt genieten van het water. Geen gedoe meer met te heet water of plotselinge temperatuurveranderingen.

Energiebesparend en waterbewust

Met de HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan draag je niet alleen bij aan je eigen comfort, maar ook aan een duurzamere wereld. Deze kraan is namelijk voorzien van een waterbesparende functie, waardoor je minder water verbruikt zonder concessies te doen aan de waterdruk.

Daarnaast is de stopkraan energiebesparend. Met de temperatuurbegrenzer hoef je niet langer onnodig warm water te verspillen, wat resulteert in een lagere energierekening en een positieve impact op het milieu.

  • Stijlvol en tijdloos ontwerp
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaal
  • Eenvoudige bediening met temperatuursregeling
  • Veilig gebruik met temperatuurbegrenzer
  • Waterbesparende en energiebesparende functies

Upgrade je badkamer met de HotBath Cobber Cobber 70 inbouw stopkraan en creëer een oase van comfort en luxe. Bestel nu en geniet van de perfecte balans tussen stijl, functionaliteit en duurzaamheid.