HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Verouderd Messing CB010CEXTAB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB010CEXTAB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw stopkraan knop met C Verouderd Messing CB010CEXTAB

Verouderd Messing - Een tijdloze en unieke uitstraling

De HotBath Cobber Afbouwdeel met Verouderd Messing (AB) finish is een klasse apart. Deze natuurlijke verouderde look geeft dit product een tijdloze en unieke uitstraling. De veroudering draagt bij aan de allure van deze kleur en geeft de kraan een verbluffende charme.

Een duurzaam en veerkrachtig materiaal

Het verouderd messing materiaal is op een industrieel aangebrachte en onomkeerbare wijze voorzien van een verouderd patina. Dit zorgt ervoor dat de kraan bestand is tegen water, lucht, verzorgingsproducten en aanrakingen. Het materiaal wordt alleen maar mooier en mooier naarmate de tijd verstrijkt.

Een ware blikvanger in elke ruimte

Door te kiezen voor de HotBath Cobber Afbouwdeel met Verouderd Messing (AB) finish, haal je niet alleen een praktisch product in huis, maar ook een decoratief element dat elke ruimte transformeert. Het rijke en warme karakter van de verouderde messing kleur maakt van deze kraan een ware blikvanger, die elke dag weer een glimlach op je gezicht zal toveren.

Let op: het unieke verouderde patina van deze kraan kan niet weggepoetst worden. De charmante uitstraling van het verouderd messing zal alleen maar toenemen naarmate de tijd verstrijkt.