HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd ijzer - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.309,00
€1.963,00 incl. BTW
Uw voordeel: €346,00
Artikelcode: IBS70AI25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - 15cm plafondarm - 30cm ronde hoofddouche - staafhanddouche - verouderd ijzer

Creëer de badkamer van je dromen met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Van feilloze techniek tot ultiem comfort en stijlvol design, deze regendoucheset heeft het allemaal. Met de verouderd ijzeren finish voeg je ook nog eens een vleugje moderniteit toe aan je interieur.

Ontdek de Cobber Regendoucheset

De Cobber IBS70 is onderdeel van de populaire en veelzijdige Hotbath Cobber-serie. Deze inbouwregendoucheset combineert elegantie, functionaliteit en innovatie. Laat je verrassen door de hoogwaardige kwaliteit en geniet van het verfijnde design.

Feilloze techniek voor jarenlang plezier

Met hoogwaardige Flühs componenten biedt de Cobber IBS70 een ongeëvenaarde geruststelling. Dankzij gepatenteerde technieken en keramische schijven ervaring je soepele bediening en jarenlang probleemloos gebruik. Kies voor topkwaliteit en bedieningsgemak in je badkamer.

Ultiem comfort met het Shower Power System

Dankzij het geavanceerde Shower Power System ervaar je maximaal douchecomfort met een vermindering van het waterverbruik. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor de optimale waterstroom en een ontspannende douche-ervaring. Geniet van een weldadige douche zonder zorgen over het milieu.

Stijlvol design in verouderd ijzer

De Hotbath Cobber IBS70 is voorzien van een schitterende verouderd ijzeren finish. Deze unieke kleur geeft je badkamer een ingetogen en moderne uitstraling. De matte afwerking creëert een warme sfeer en laat de regendoucheset uitblinken in eenvoud en finesse. Voeg stijl toe aan je badkamerinterieur met dit prachtige design.

Bij deze inbouwdoucheset ontvang je:

  • Een 15 cm plafondarm voor de perfecte positionering van de hoofddouche
  • Een 30 cm ronde hoofddouche voor een gelijkmatige waterverdeling
  • Een staafhanddouche voor extra flexibiliteit en gemak

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Ervaar feilloze techniek, ultiem comfort en een verfijnd design. Bestel nu en geef jezelf de luxe die je verdient.