HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd ijzer - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.369,00
€2.014,00 incl. BTW
Uw voordeel: €355,00
Artikelcode: IBS70AI35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - 30cm plafondarm - 30cm ronde hoofddouche - staafhanddouche - verouderd ijzer

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Deze regendoucheset biedt veelzijdigheid, comfort en een prachtig design. Met deze set haal je functionaliteit en stijl in huis, waardoor je badkamer transformeert tot een oase van ontspanning.

Veelzijdigheid en functionaliteit

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw bestaat uit verschillende onderdelen die zorgen voor een complete douche-ervaring. Met een 30cm plafondarm, een 30cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche heb je alle benodigde elementen tot je beschikking voor een veelzijdige en comfortabele douche.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De regendoucheset is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een prachtige verouderd ijzeren finish. Deze afwerking geeft een ingetogen en moderne uitstraling aan je badkamer. De matte look van het verouderd ijzer creëert een warme sfeer en benadrukt de eenvoud en finesse van deze doucheset.

Eenvoudige bediening en feilloze techniek

De Cobber IBS70 Regendoucheset is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten, waaronder omstellingen en keramische schijven. Deze technische hoogstandjes zorgen voor jarenlang soepel gebruik en feilloze bediening. Je kunt vertrouwen op de allerhoogste kwaliteit en genieten van probleemloos doucheplezier.

Maximaal douchecomfort met minimaal waterverbruik

Dankzij het Shower Power System van de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset geniet je van maximaal douchecomfort zonder al te veel water te verbruiken. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een optimale waterstroom en draagt bij aan een ontspannende douche-ervaring.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Verouderd ijzer
  • Afwerking: Verouderd
  • Type douchearm: Plafondarm
  • Diameter douche: 30 cm
  • Type handdouche: Staaf

Transformeer je badkamer tot een stijlvolle en comfortabele ruimte met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Bestel nu en creëer de badkamer van je dromen! Ontdek de veelzijdigheid, ultiem comfort en het prachtige design van deze regendoucheset.