HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd ijzer - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.309,00
€1.963,00 incl. BTW
Uw voordeel: €346,00
Artikelcode: IBS70AI5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - 38.5cm wandarm - 30cm ronde hoofddouche - staafhanddouche - verouderd ijzer

Upgrade je badkamer met de veelzijdige en populaire Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Deze regendoucheset behoort tot de Cobber-serie van Hotbath, waarin vorm, design en innovatie samenkomen. Met deze regendoucheset geniet je van een perfecte combinatie van feilloze techniek, ultiem comfort en een stijlvol design.

Feilloze techniek

Deze Cobber thermostatische inbouwset is uitgerust met hoogwaardige Flühs componenten. De omstellingen en keramische schijven maken gebruik van gepatenteerde technieken en staan garant voor jarenlang soepel gebruik. Je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en feilloze bediening.

Ultiem comfort

Dankzij het Shower Power System ben je verzekerd van maximaal douchecomfort. Terwijl je geniet van een ontspannende douche-ervaring, wordt er tegelijkertijd minder water verbruikt. Dit systeem zorgt voor een optimale waterstroom dankzij het unieke cartridge membraan dat verwerkt is in de douchekop.

Stijlvol design

De regendoucheset heeft een prachtige verouderd ijzeren finish, waarmee je de badkamer een ingetogen en moderne uitstraling geeft. De matte afwerking creëert een warme sfeer en benadrukt de eenvoud en finesse van deze doucheset.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Verouderd ijzer
  • Afwerking: Verouderd
  • Type douchearm: Wandarm
  • Diameter douche: 30 cm
  • Type handdouche: Staaf

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset wordt geleverd met een 38.5cm wandarm, een 30cm ronde hoofddouche en een staafhanddouche. Deze inbouwdoucheset heeft alles wat je nodig hebt voor een ultieme douchesensatie.

De wandarm van 38.5cm zorgt voor een perfecte positionering van de hoofddouche, zodat je optimaal kunt genieten van de regenachtige waterstraal. De 30cm ronde hoofddouche biedt een breed bereik en creëert een luxe douche-ervaring.

Met de staafhanddouche kun je eenvoudig schakelen tussen de regendouche en de handdouche, zodat je altijd kunt kiezen voor de douchestraal die het beste bij je past. De staafhanddouche zorgt voor een gerichte waterstraal en maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te reinigen.

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw en ervaar de perfecte combinatie van feilloze techniek, ultiem comfort en een stijlvol design. Creëer de badkamer van je dromen en geniet elke dag van een luxe spa-ervaring in je eigen huis.