HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd ijzer - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.629,00
€2.235,00 incl. BTW
Uw voordeel: €394,00
Artikelcode: IBS70AI57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - Creëer de badkamer van je dromen

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Geniet van veelzijdigheid, comfort en een prachtig design. Bestel nu en creëer de badkamer van je dromen!

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw is een complete set die alles biedt wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring. Met de thermostatische inbouwset haal je hoogwaardige kwaliteit en feilloze techniek in huis. Dankzij de omstellingen en keramische schijven ben je verzekerd van soepele bediening gedurende vele jaren.

De set wordt geleverd met een 38,5 cm wandarm, een 30 cm ronde hoofddouche, een staafhanddouche en een glijstang. Deze verschillende onderdelen maken het mogelijk om de douche precies aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Zo kun je genieten van een luxe regendouche, maar ook gemakkelijk switchen naar de handdouche voor meer flexibiliteit.

Een modern en ingetogen design

Het stijlvolle design van deze regendoucheset is uitgevoerd met een prachtige verouderd ijzeren finish. Deze unieke afwerking geeft de badkamer een moderne en ingetogen uitstraling. De matte look creëert een warme sfeer en laat de eenvoud en finesse van de doucheset extra opvallen.

Verouderd ijzer zorgt voor een ingetogen en moderne sfeer in je interieur. De finish is een esthetisch verantwoorde keuze, waarbij de nadruk ligt op de pure vorm van een kraan. Verouderd ijzer heeft een matte look, maar schittert van eenvoud en finesse. Door z’n warme uitstraling is de kraan een aanwinst in elke designbadkamer en open keuken, waar het draait om genieten en ontspannen.