HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd ijzer - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 30cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.333,00
€1.983,00 incl. BTW
Uw voordeel: €350,00
Artikelcode: IBS70AI3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - Verouderd ijzer

Creëer de badkamer van je dromen met de veelzijdige en populaire Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Deze regendoucheset behoort tot de Cobber-serie van Hotbath, waarin vorm, design en innovatie samenkomen. Met deze regendoucheset geniet je van feilloze techniek, ultiem comfort en een stijlvol design.

Feilloze techniek voor jarenlang soepel gebruik

Deze Cobber thermostatische inbouwset is uitgerust met hoogwaardige Flühs componenten die gebruik maken van gepatenteerde technieken. De omstellingen en keramische schijven zorgen voor een soepele bediening en jarenlang gebruiksgemak. Ervaar de hoogste kwaliteit in techniek en gebruiksvriendelijkheid.

Ultiem comfort met het unieke Shower Power System

Dankzij het unieke Shower Power System biedt deze regendoucheset maximaal comfort met een verminderd waterverbruik. Het speciale cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een optimale waterstroom en een ontspannende douche-ervaring. Geniet van een verkwikkende en luxueuze douchebeleving.

Stijlvol design in verouderd ijzer

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset heeft een stijlvol design in verouderd ijzer, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling in je badkamer. De matte afwerking creëert een warme sfeer en de eenvoudige finesse van de doucheset zal zeker opvallen. Voeg een vleugje klasse toe aan je badkamer met deze prachtige regendoucheset.

Onderdelen van deze inbouwdoucheset:

  • Een 30 cm plafondarm
  • Een 20 cm ronde hoofddouche
  • Een staafhanddouche

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Geniet van veelzijdigheid, comfort en een prachtig design. Bestel nu en creëer de badkamer van je dromen!