HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Messing - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.710,80
€2.259,00 incl. BTW
Uw voordeel: €451,80
Artikelcode: IBS70BB17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een veelzijdige en stijlvolle inbouwdoucheset

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Deze set combineert stijl, design en innovatie op een unieke manier. Met zijn veelzijdigheid en oogstrelende esthetiek zal deze regendoucheset een prachtige toevoeging zijn aan je badkamer.

Technologie die perfect werkt

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset maakt gebruik van hoogwaardige Flühs componenten, waardoor de inbouwset soepel werkt en jarenlang moeiteloos gebruikt kan worden. Met de thermostatische kraan kun je eenvoudig en nauwkeurig de gewenste temperatuur instellen en genieten van een comfortabele douche-ervaring.

Dankzij het Shower Power System wordt het douchecomfort gemaximaliseerd en het waterverbruik verminderd. De unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een optimale waterstroom, wat resulteert in een energiebesparende douche-ervaring.

Stijlvol en duurzaam

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset heeft een unieke Living Colour afwerking zonder oppervlaktebescherming. Dit geeft de set een charmante natuurlijke verkleuring na verloop van tijd, waardoor een prachtig patina ontstaat en je badkamer een levendige uitstraling krijgt.

De Geborsteld Messing afwerking voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer. Met aandacht voor detail en een ambachtelijk gevoel, zal deze afwerking je ruimte transformeren en een gevoel van rust en verfijning brengen.

De perfecte combinatie van functie en stijl

  • Kleur: Geborsteld Messing
  • Afwerking: Geborsteld
  • Type douchearm: Wandarm
  • Diameter douche: 20 cm
  • Type handdouche: Rond

De Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om een complete inbouwdoucheset te creëren. De set bevat een wandarm, een 20 cm ronde hoofddouche, een handdouche met glijstang en alle benodigde componenten. Met deze set kun je genieten van een luxe en comfortabele douche-ervaring.

Maak je badkamer compleet met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Bestel nu en transformeer je badkamer in een oase van stijl en comfort!