HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €3.129,60
€2.608,00 incl. BTW
Uw voordeel: €521,60
Artikelcode: IBS70BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber Regendoucheset

Op zoek naar een badkamerupgrade die niet alleen stijlvol is, maar ook zorgt voor ultiem douchecomfort? Maak kennis met de Hotbath Cobber Regendoucheset! Deze veelzijdige set is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een mix van functionaliteit en modern design. Of je nu een verfrissende regendouche wilt ervaren of liever de flexibiliteit van een handdouche hebt, deze regendoucheset biedt het allemaal.

Een regendouche-ervaring als nooit tevoren

Met een indrukwekkende diameter van 20 centimeter, biedt de ronde hoofddouche van de Hotbath Cobber Regendoucheset een luxueuze regendouche-ervaring. Sluit je ogen en laat het zachte water je huid strelen, terwijl je de stress van de dag van je afspoelt. Met het unieke Cartridge membraan in de douchekop en het Shower Power System geniet je niet alleen van maximaal comfort, maar vermindert ook het waterverbruik. Maak je geen zorgen, deze set combineert efficiëntie met een optimaal gebruiksgemak!

Inclusief alles wat je nodig hebt

  • Een 38,5 centimeter lange wandarm
  • Een moderne staafhanddouche

De Hotbath Cobber Regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om je douchegedeelte compleet te maken. Bevestig eenvoudig de wandarm aan je muur en geniet van een stevige ondersteuning voor de hoofddouche. Het ontwerp van de staafhanddouche maakt het gemakkelijk om de perfecte positie te vinden voor een gerichte straal water. Met deze set haal je alles in huis om van je dagelijkse douchebeurt een ontspannende ervaring te maken.

Bovendien is de Hotbath Cobber Regendoucheset gemaakt van geborsteld messing met een duurzame PVD finish. Deze combinatie van materialen geeft je badkamer een luxe en chique uitstraling die je gasten zeker zal imponeren. En dankzij de PVD coating behoudt dit product zijn prachtige uiterlijk, ook na jarenlang intensief gebruik. Krassen en corrosie zullen geen vat hebben op deze duurzame set!

Waar wacht je nog op? Bestel nu de Hotbath Cobber Regendoucheset en creëer de badkamer van je dromen! Geniet van veelzijdigheid, comfort en een prachtig design in één set.