HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.129,00
€2.660,00 incl. BTW
Uw voordeel: €469,00
Artikelcode: IBS27CR17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Chroom: Een elegante en verfijnde afwerking

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 is uitgevoerd in een prachtige chroomkleur. Chroom staat bekend om zijn elegante en verfijnde uitstraling. De sublieme glans van de chroomafwerking geeft een opvallend en levendig accent aan uw badkamer. Of het nu in de keuken, de badkamer of het toilet is, deze regendoucheset zorgt voor een stijlvolle touch.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht heeft chroom ook praktische voordelen. Het chroomoppervlak is duurzaam en behoudt zijn opvallende uiterlijk, zelfs na langdurig gebruik. Bovendien is chroom zeer veelzijdig en kan het gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen in uw interieur, waardoor spannende contrasten ontstaan. Kies voor tijdloze klasse met deze chroomkleurige regendoucheset.

Inbouwdoucheset met handige componenten

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 is een complete inbouwdoucheset die alles biedt wat u nodig heeft voor een comfortabele en luxueuze douche-ervaring.

  • Vierkante Hoofddouche (38cm): Deze regendoucheset wordt geleverd met een prachtige vierkante hoofddouche van 38cm. De royale afmeting van de hoofddouche zorgt voor een brede waterstraal die u omhult en laat genieten van een heerlijke regendouche.
  • Staaf handdouche: Naast de hoofddouche is deze set uitgerust met een handige staaf handdouche. Hiermee kunt u eenvoudig water op specifieke delen van uw lichaam richten voor een gerichte en individuele reiniging.
  • Glijstang: De handdouche is bevestigd aan een glijstang, waarmee u de hoogte van de handdouche kunt aanpassen aan uw voorkeur en behoeften. Dit zorgt voor een ergonomische en comfortabele douche-ervaring voor iedereen in uw huishouden.

Met deze inbouwdoucheset heeft u alles wat u nodig heeft voor een luxueuze en gepersonaliseerde douche-ervaring. Geniet van de brede waterstraal van de vierkante hoofddouche en gebruik de handdouche voor een gerichte reiniging. Pas de hoogte van de handdouche aan met behulp van de glijstang. Ervaar het ultieme douchecomfort met deze complete doucheset.