HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.003,00
€1.703,00 incl. BTW
Uw voordeel: €300,00
Artikelcode: IBS40CR57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Een tijdloze toevoeging aan uw badkamer

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 in de kleur Chroom is een elegante en verfijnde toevoeging aan uw badkamer. Met zijn sublieme glans geeft dit douchesysteem een opvallend en levendig accent aan uw interieur. Of u nu een moderne of klassieke stijl heeft, deze doucheset past perfect bij vrijwel elke interieurstijl.

Uitgebreide functionaliteit

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met verschillende onderdelen die u een complete en veelzijdige douchesensatie bieden. De set bestaat uit een staafhanddouche, een 40 cm hoofddouche, een wandarm en een handdouche met glijstang. Met deze diverse opties kunt u uw douche-ervaring volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

  • Staafhanddouche: Met de staafhanddouche kunt u gemakkelijk de gewenste richting en hoogte instellen, zodat u comfortabel kunt douchen.
  • 40 cm hoofddouche: De ruime hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring, waarbij het water gelijkmatig over uw hele lichaam wordt verdeeld.
  • Wandarm: De wandarm houdt de hoofddouche stevig op zijn plaats, zodat u altijd van een stabiele en comfortabele douche kunt genieten.
  • Handdouche met glijstang: Met de handdouche en de verstelbare glijstang kunt u gemakkelijk en flexibel het water richten waar u het nodig heeft.

Met deze Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 kunt u genieten van een complete douchesensatie met uitgebreide functionaliteit en een tijdloos design. Creëer uw ideale douche-ervaring en voeg een vleugje luxe toe aan uw badkamer.