HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €1.868,00
€1.588,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: IBS70CR57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Een elegante en verfijnde uitstraling met een chroomafwerking

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 in chroom is een ware blikvanger in elke badkamer. De chroomafwerking geeft deze regendoucheset een sublieme glans en zorgt voor een opvallend en levendig accent. De elegante en verfijnde uitstraling past perfect in elke interieurstijl en laat zich moeiteloos combineren met andere materialen, waardoor spannende contrasten worden gecreëerd.

Complete inbouwdoucheset voor een ultieme douche-ervaring

Deze complete inbouwdoucheset bevat alle benodigde onderdelen om een luxueuze douche-ervaring te creëren. De set bestaat uit een statige 30cm hoofddouche, een handige staaf handdouche, een wandarm en een handige glijstang. Met deze set kun je genieten van een ontspannende regendouche of gebruik maken van de flexibele handdouche voor een gerichte waterstraal. De hoogwaardige materialen en duurzame constructie garanderen een langdurige en probleemloze werking.

Een tijdloze toevoeging aan elke badkamer

Dankzij zijn tijdloze karakter past de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 in vrijwel elke badkamer. Of je nu een moderne, klassieke of industriële stijl hebt, deze regendoucheset voegt zeker een vleugje klasse toe aan je badkamer. Niet alleen ziet het er prachtig uit, maar de chroomafwerking staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, waardoor je nog vele jaren kunt genieten van deze prachtige regendoucheset.