HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.413,00
€1.201,00 incl. BTW
Uw voordeel: €212,00
Artikelcode: IBS40ACR5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom

Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je badkamer met de Hotbath Gal Regendoucheset in prachtig chroom. Deze regendoucheset is de perfecte keuze voor liefhebbers van stijl en comfort.

Een tijdloze toevoeging aan elk interieur

Met zijn tijdloze karakter past deze regendoucheset moeiteloos in vrijwel elke interieurstijl. De chroomafwerking zorgt voor een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan je badkamer. Of je nu een moderne, klassieke of minimalistische stijl hebt, deze regendoucheset voegt een vleugje klasse toe aan elke ruimte.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • Staaf handdouche: Met de meegeleverde staaf handdouche geniet je van een verfrissende en gerichte waterstraal. Perfect voor het afspoelen van shampoo of het spoelen van je lichaam.
  • 40cm Hoofddouche: Ervaar een luxueuze douche-ervaring met de 40cm hoofddouche. Laat het water als een zachte regen over je lichaam stromen, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.
  • Wandarm: De wandarm zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van zowel de staaf handdouche als de hoofddouche aan de muur. Hierdoor kun je de doucheset eenvoudig op de gewenste hoogte plaatsen.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een wandhouder, waardoor je deze altijd binnen handbereik hebt. Zo kun je moeiteloos schakelen tussen de hoofddouche en de handdouche.

Met deze complete set hoef je geen extra onderdelen aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke douche-ervaring is inbegrepen. Geniet van het gemak, de stijl en het comfort van de Hotbath Gal Regendoucheset in je badkamer.

Upgrade je doucheroutine met de Hotbath Gal Regendoucheset - de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.