HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.643,00
€1.397,00 incl. BTW
Uw voordeel: €246,00
Artikelcode: IBS40ACR57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom

Geef je badkamer een vleugje elegantie en verfijning met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A. Deze set is uitgevoerd in een prachtige chroomkleur, waardoor het een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke badkamer, keuken of toilet. Chroom staat bekend om zijn sublieme glans en tijdloze karakter, en laat zich moeiteloos combineren met andere materialen voor spannende contrasten.

Tijdloze elegantie

De chroomkleurige finish van deze regendoucheset zorgt voor een tijdloze uitstraling die in vrijwel elke interieurstijl past. Of je nu een moderne, klassieke of industriële inrichting hebt, deze doucheset voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. De chroomafwerking blijft langdurig mooi en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Complete inbouwdoucheset

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring. De set bestaat uit een staafhanddouche, een 40cm hoofddouche, een wandarm en een handdouche met glijstang. Met deze set kun je genieten van zowel een verkwikkende regendouche als een handige handdouche, waardoor je de perfecte douche kunt kiezen op basis van je voorkeur en behoefte.

  • Staaf handdouche voor gerichte stralen
  • 40cm hoofddouche voor een luxueuze regendouche-ervaring
  • Wandarm voor eenvoudige bevestiging aan de muur
  • Handdouche met glijstang voor flexibiliteit en gemak

Met deze complete set haal je kwaliteit en functionaliteit in huis. Elke component is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen om een duurzaam en betrouwbaar product te garanderen. Upgrade je badkamer met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A en geniet van een ultieme douche-ervaring in stijl.