HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.113,00
€946,00 incl. BTW
Uw voordeel: €167,00
Artikelcode: IBS40ACR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Luxe en tijdloze chroomafwerking

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A is uitgevoerd met een elegante en verfijnde chroomafwerking. Deze chroomfinish zorgt voor een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan uw badkamer. De tijdloze uitstraling van chroom past perfect in elke interieurstijl en biedt eindeloze mogelijkheden om te combineren met andere materialen. Chroom staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt zijn prachtige uiterlijk, zelfs na jarenlang gebruik.

Compleet inbouwsysteem

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A is een complete inbouwdoucheset die bestaat uit verschillende onderdelen. Bij deze set krijgt u een staaf handdouche, een 22cm hoofddouche, een wandarm en een handdouche met wandhouder. Met deze set kunt u genieten van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. De staaf handdouche biedt extra comfort en flexibiliteit, terwijl de 22cm hoofddouche u onderdompelt in een heerlijke regenbui. De wandarm zorgt voor een stabiele en veilige montage, terwijl de handdouche met wandhouder handig is voor het snel afspoelen van zeep en shampoo.

Een overweldigende douche-ervaring

  • Verfrissende regendouche: Met de 22cm hoofddouche kunt u genieten van een overweldigende regendouche-ervaring. De zachte en krachtige stralen zorgen voor een verfrissende en ontspannende douche-ervaring.
  • Flexibele staaf handdouche: De staaf handdouche biedt maximale flexibiliteit tijdens het douchen. U kunt het gemakkelijk in hoogte verstellen en de straal aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.
  • Eenvoudige bediening: Met de handige wandarm en de handdouche met wandhouder kunt u de waterstroom eenvoudig regelen. U kunt gemakkelijk wisselen tussen de hoofddouche en de handdouche, zodat u altijd de perfecte douchepositie kunt vinden.

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A haalt u niet alleen een stijlvolle en kwalitatieve doucheset in huis, maar ook een onvergetelijke douche-ervaring. Maak van uw dagelijkse douche een moment van ultieme ontspanning en verwen uzelf met deze luxueuze regendoucheset.