HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.979,00
€2.532,00 incl. BTW
Uw voordeel: €447,00
Artikelcode: IBS27CR7
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Deze Hotbath Cobber Regendoucheset in de kleur Chroom is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Met zijn elegante en verfijnde uitstraling zal deze kraan een opvallend accent toevoegen aan je interieur. De Chroom finish zorgt voor een sublieme glans en blijft er zelfs na verloop van tijd prachtig uitzien.

Tijdloze kleur die in elk interieur past

De Chroom kleur van deze regendoucheset is tijdloos en past moeiteloos bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne, klassieke of minimalistische uitstraling hebt, deze regendoucheset zal er perfect bij passen. Je kunt het combineren met verschillende materialen en het zal altijd voor spannende contrasten zorgen.

Het onverwoestbare karakter van de Chroom finish zorgt ervoor dat deze doucheset er altijd prachtig uit blijft zien. Je kunt erop vertrouwen dat de kraan zijn bijzondere uiterlijk behoudt, zelfs na intensief gebruik.

Inclusief alles wat je nodig hebt

  • Staaf handdouche: Geniet van een douchesessie met een handdouche die eenvoudig te bedienen is. Dankzij zijn slanke design ligt de handdouche comfortabel in de hand en kun je moeiteloos genieten van een ontspannen douche-ervaring.
  • 38cm Vierkante Hoofddouche: Laat het water als een verfrissende regenbui over je heen vallen met de vierkante hoofddouche van 38cm. Deze ruime douche zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en een ultiem gevoel van luxe.
  • Handdouche met glijstang: Met de handige glijstang kun je de handdouche eenvoudig in hoogte verstellen. Zo kun je zelf bepalen op welke hoogte je de handdouche wilt gebruiken, voor optimaal comfort.

Deze inbouwdoucheset bevat alles wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring. Met zijn prachtige Chroom kleur, elegante design en handige functies is deze Hotbath Cobber Regendoucheset een waardevolle toevoeging aan jouw badkamer.