HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Koper PVD - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €3.934,00
€3.344,00 incl. BTW
Uw voordeel: €590,00
Artikelcode: IBS27BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Koper PVD - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

De ideale kleur voor een unieke uitstraling

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in Geborsteld Koper PVD is dé keuze voor wie op zoek is naar een levendige kraan met een doorleefd uiterlijk. Met zijn unieke kleurtoon brengt deze set een verfijnde elegantie in elke badkamer.

De PVD-coating zorgt ervoor dat de kraan er verouderd uitziet en deze uitstraling blijft behouden, zelfs na jarenlang gebruik. In tegenstelling tot geborsteld koper (zonder PVD), dat op natuurlijke wijze van kleur verandert, biedt Geborsteld Koper PVD een krachtige finish die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring.

Als je op zoek bent naar een kraan die sfeer, luxe en design uitstraalt, dan is Geborsteld Koper PVD de perfecte keuze.

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Bij deze set ontvang je alle noodzakelijke onderdelen om direct aan de slag te kunnen in je badkamer.

  • Een staaf handdouche, zodat je gemakkelijk de douche kunt afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur.
  • Een 38cm vierkante hoofddouche, waarmee je geniet van een heerlijke regenbui voor een ultieme ontspanning.
  • Een handdouche met wandhouder, zodat je deze altijd bij de hand hebt en gemakkelijk kunt gebruiken.

Met deze complete set ben je verzekerd van een hoogwaardige doucheset die aan al je behoeften voldoet.

Kies voor kwaliteit en geniet van ultiem comfort

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 haal je niet alleen een prachtig ontwerp in huis, maar ook de beste kwaliteit die garant staat voor langdurig gebruik en ultiem comfort.

Deze inbouwdoucheset biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze douche-ervaring. Met de verschillende onderdelen kun je eenvoudig de waterstraal afstellen naar jouw wensen, zodat je altijd optimaal kunt genieten.

Wacht niet langer, kies voor de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in Geborsteld Koper PVD en maak van elke douchebeurt een waar genot!