HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €4.883,00
€4.151,00 incl. BTW
Uw voordeel: €732,00
Artikelcode: IBS27BCP17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Geborsteld Koper PVD: Een levendige en duurzame afwerking

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 is uitgevoerd in een unieke kleur Geborsteld Koper PVD. Deze afwerking geeft de kraan een authentieke uitstraling met een verouderd karakter. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, behoudt deze afwerking zijn speciale kleurtoon gedurende vele jaren. Met Geborsteld Koper PVD krijg je dus een kraan die niet alleen mooi verouderd oogt, maar ook langdurig zijn prachtige uitstraling behoudt.

Geborsteld Koper PVD is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel. Het is een robuuste afwerking die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Deze duurzame eigenschappen stellen je gerust dat je lang van je Hotbath Cobber Regendoucheset zult genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over minder fraaie sporen van gebruik.

Of je nu een badkamer wilt creëren met een sfeervolle, luxueuze of design uitstraling, de Geborsteld Koper PVD afwerking past perfect bij deze wensen. Met zijn unieke kleur en duurzaamheid biedt deze afwerking een uitstekende keuze voor verschillende stijlen en smaken.

Compleet inbouwsysteem voor jouw comfort

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 haal je een compleet inbouwsysteem in huis dat zorgt voor ultiem comfort in je badkamer. Deze set bevat verschillende onderdelen die samen zorgen voor een luxe en gebruiksvriendelijke douche-ervaring.

  • Handdouche met glijstang: Geniet van ultiem douchecomfort met de praktische handdouche en glijstang. De handdouche is eenvoudig verstelbaar in hoogte, zodat je altijd de juiste positie kunt vinden voor een ontspannen douche-ervaring.
  • Ronde handdouche: De ronde handdouche biedt een gelijkmatige waterstraal die je lichaam verfrist en ontspant. Met zijn ergonomische ontwerp ligt hij comfortabel in de hand, zodat je moeiteloos van je douche kunt genieten.
  • 38cm Vierkante Hoofddouche: Ervaar ultieme luxe met de 38cm vierkante hoofddouche. Deze douchekop zorgt voor een overweldigende regenval die je in een oase van ontspanning brengt. Laat het warme water je huid strelen terwijl de spanning van de dag van je afglijdt.

Met deze inbouwdoucheset haal je alles in huis om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van comfort, functionaliteit en design, allemaal samengebracht in de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27.