HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Chroom - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €1.507,00
€1.281,00 incl. BTW
Uw voordeel: €226,00
Artikelcode: IBS70CR2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Chroom - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Omschrijving van de kleur Chroom (CR)

De kleur Chroom (CR) geeft deze regendoucheset een elegante en verfijnde uitstraling. Met zijn sublieme glans voegt chroom een opvallend en levendig accent toe aan uw keuken, badkamer of toilet. Deze kleur harmonieert moeiteloos met andere materialen en creëert spannende contrasten.

Vanwege zijn tijdloze karakter past Chroom (CR) goed bij vrijwel elke interieurstijl. Bovendien behoudt de chroomafwerking zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, en staat bekend om zijn duurzaamheid. U kunt dus vertrouwen op een onverwoestbare afwerking die lang meegaat.

Inhoud van de inbouwdoucheset

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 komt compleet met de volgende onderdelen:

  • Staaf handdouche: Met deze handdouche kunt u gemakkelijk en flexibel uw lichaam reinigen. De staafvormige handdouche biedt een comfortabele grip en maakt het douchen een plezierige ervaring.
  • 20cm Hoofddouche: Deze regendouchekop met een diameter van 20 cm zorgt voor een ontspannende en luxueuze douche-ervaring. Laat het zachte water uit de hoofddouche op u neerdalen en geniet van een verfrissende douche.
  • 15cm Plafondbuis: De 15 cm plafondbuis zorgt voor een stevige installatie van de regendouchekop aan het plafond. Hierdoor kunt u genieten van een stabiele en stevige douche-ervaring zonder zorgen over losraken.
  • Handouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een wandhouder, waardoor u de handdouche gemakkelijk kunt bevestigen en opbergen. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde badkameromgeving.

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 krijgt u een complete inbouwdoucheset die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Profiteer van het elegante chroomdesign en geniet van een ontspannende douche-ervaring in uw eigen badkamer.