HotBath

HotBath Cobber Uitloop 25cm Geborsteld Koper PVD CB094-25BCP

Adviesprijs €185,00
€157,00 incl. BTW
Uw voordeel: €28,00
Artikelcode: CB094-25BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de betoverende charme van Geborsteld Koper PVD

Met de HotBath Cobber Uitloop 25cm Geborsteld Koper PVD CB094-25BCP haal je een kraan in huis die je badkamer een unieke uitstraling geeft. De kleur Geborsteld Koper PVD is een levendige finish die een doorleefd uiterlijk creëert en een prachtige kleurtoon heeft. Dit in tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, wat op natuurlijke wijze van kleur verandert.

Een tijdloze verouderde look die blijft

Als je op zoek bent naar een kraan met een verouderde uitstraling die jarenlang mooi blijft, dan zal Geborsteld Koper PVD je niet teleurstellen. De PVD-coating zorgt ervoor dat de kraan zijn karakteristieke look behoudt, zelfs na intensief gebruik. Krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring zijn allemaal geen partij voor de krachtige finish van Geborsteld Koper PVD. Hierdoor blijft de kraan er niet alleen fantastisch uitzien, maar zal hij ook nog lang meegaan.

De perfecte keuze voor een luxueuze sfeer

Als je op zoek bent naar een kraan die sfeer, luxe en design toevoegt aan je badkamer, dan is de HotBath Cobber Uitloop 25cm Geborsteld Koper PVD CB094-25BCP een uitstekende keuze. De levendige kleur en de unieke uitstraling maken van deze kraan een echte blikvanger. Het past perfect bij ruimtes waarin je een warme en uitnodigende sfeer wilt creëren. Of je nu een moderne, klassieke of industriële stijl hebt, de Geborsteld Koper PVD zal moeiteloos bij elke interieurstijl passen.

Maak een statement met Geborsteld Koper PVD

Met de HotBath Cobber Uitloop 25cm Geborsteld Koper PVD CB094-25BCP maak je een statement in je badkamer. Deze kraan is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. De levendige kleur en de verouderde look zorgen ervoor dat deze kraan het middelpunt van de aandacht zal zijn. Creëer een luxueuze en unieke badkamerervaring met de HotBath Cobber Uitloop 25cm Geborsteld Koper PVD CB094-25BCP.