HotBath

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Geborsteld Messing PVD EH001BBP

Adviesprijs €300,00
€255,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: EH001BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Geborsteld Messing PVD EH001BBP

Een tijdloze uitstraling met geborsteld messing

Ben je op zoek naar een fonteinkraan met een unieke uitstraling? Dan is de HotBath Dude Fonteinkraan in de kleur Geborsteld Messing (BBP) de perfecte keuze. Dit hoogmodel kraan combineert functionaliteit met stijl en geeft je badkamer een elegante touch. Maar wat maakt geborsteld messing PVD zo bijzonder?

Een duurzame keuze

Geborsteld messing is tijdloos en stijlvol, maar de finish BBP gaat nog een stap verder. Dankzij de PVD-coating blijft de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uitzien. Deze coating beschermt de kraan tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je kunt dus rekenen op een fonteinkraan die lang meegaat zonder zijn schoonheid te verliezen. Een duurzame keuze waar je op kunt vertrouwen.

Een eyecatcher in je badkamer

Met de HotBath Dude Fonteinkraan maak je echt een statement in je badkamer. De geborsteld messing PVD finish zorgt voor een matte uitstraling die direct de aandacht trekt. Het is een kleur die zich moeiteloos aanpast aan verschillende interieurstijlen en je badkamer een luxueuze uitstraling geeft. Bovendien is het hoogmodel kraan erg praktisch in gebruik. Met een simpele draai aan de hendel kun je de waterstroom eenvoudig regelen. Comfort en stijl in één!

Ben jij klaar om je badkamer naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de HotBath Dude Fonteinkraan in Geborsteld Messing PVD (BBP). Deze duurzame en stijlvolle fonteinkraan is een investering die jarenlang meegaat, zonder in te leveren op zijn matte uitstraling. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van geborsteld messing!