HotBath

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Geborsteld Koper PVD EH001BCP

Adviesprijs €300,00
€255,00 incl. BTW
Uw voordeel: €45,00
Artikelcode: EH001BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Geborsteld Koper PVD EH001BCP

Met de HotBath Dude Fonteinkraan haal je een stijlvol en duurzaam pronkstuk in huis. Deze kraan heeft een unieke kleurtoon, dankzij de levendige Geborsteld Koper PVD-coating. Dit zorgt voor een prachtige verouderde look die jarenlang mooi blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, verandert deze hoogwaardige coating niet van kleur. Daarnaast biedt Geborsteld Koper PVD nog vele andere voordelen.

Een tijdloze uitstraling

Met de Geborsteld Koper PVD-coating haalt u niet alleen een kraan in huis met een doorleefd uiterlijk, maar ook een duurzame keuze. Deze finish is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Zo behoudt uw fonteinkraan zijn prachtige glans, zelfs na intensief gebruik. Daarnaast blijft de unieke kleurtoon behouden, waardoor uw badkamer of toiletruimte een luxe en sfeervolle uitstraling krijgt.

Creëer een oase van luxe

Met de HotBath Dude Fonteinkraan wordt uw badkamer of toiletruimte een oase van luxe. Het hoog model zorgt voor een elegante uitstraling en de Geborsteld Koper PVD-coating voegt een extra vleugje exclusiviteit toe. Elke keer dat u de kraan opendraait, ervaart u het gemak van een soepele bediening en de kwaliteit die deze fonteinkraan te bieden heeft.

Kenmerken van de HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Geborsteld Koper PVD EH001BCP:

  • Hoog model
  • Geborsteld Koper PVD-coating voor een unieke uitstraling
  • Bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring
  • Eenvoudige en soepele bediening

Met de HotBath Dude Fonteinkraan haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een eyecatcher waarmee je een statement maakt in je badkamer of toiletruimte. Kies voor de Geborsteld Koper PVD-coating en geniet van jarenlang gebruiksgemak, luxe en een tijdloze uitstraling. Bestel nu!