HotBath

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Verouderd Messing EH001AB

Adviesprijs €205,00
€174,00 incl. BTW
Uw voordeel: €31,00
Artikelcode: EH001AB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Verouderd Messing EH001AB

HotBath Dude Fonteinkraan hoog model Verouderd Messing EH001AB

Verouderd Messing - Een tijdloze schoonheid

De HotBath Dude Fonteinkraan in het hoogmodel is uitgevoerd in de prachtige kleur Verouderd Messing. Deze afwerking geeft een exclusieve en authentieke uitstraling aan je badkamer. Het unieke aan Verouderd Messing is dat het van nature een verouderde look heeft, waardoor de kraan direct karakter en allure toevoegt aan je interieur.

De veroudering van het messing materiaal draagt bij aan de charme van deze kleur en maakt elke kraan uniek. De natuurlijke veranderingen die optreden door blootstelling aan water, lucht, verzorgingsproducten en dagelijks gebruik geven de kraan een levendige uitstraling. Met de tijd wordt Verouderd Messing alleen maar mooier en mooier, waardoor het een tijdloze schoonheid in je badkamer creëert.

Industrieel aangebracht verouderd patina

Let op: Verouderd Messing heeft een industrieel aangebracht en onomkeerbaar verouderd patina, dat niet weggepoetst kan worden. Dit geeft de kraan zijn unieke uitstraling en zorgt ervoor dat het daadwerkelijk een klasse apart is. Het verouderde patina geeft de kraan een doorleefde look, waardoor het lijkt alsof de kraan al decennialang in je badkamer staat.

Met de HotBath Dude Fonteinkraan in Verouderd Messing haal je een stukje geschiedenis in huis. De combinatie van het hoogwaardige messing materiaal en het onomkeerbaar verouderde patina maakt deze kraan niet alleen een functioneel en duurzaam product, maar ook een pronkstuk voor in je badkamer dat gegarandeerd bewonderende blikken zal opleveren.