HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Geborsteld Koper PVD FKM22BCP

Adviesprijs €969,00
€824,00 incl. BTW
Uw voordeel: €145,00
Artikelcode: FKM22BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Geborsteld Koper PVD FKM22BCP

Geborsteld Koper PVD: Een levendige en duurzame afwerking

Verander de uitstraling van je keuken met de HotBath Fellow Keukenmengkraan in de kleur Geborsteld Koper PVD. Deze kraan heeft een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon die ervoor zorgt dat je keuken er luxueus en stijlvol uitziet. De Geborsteld Koper PVD-afwerking geeft een verouderde look aan de kraan, die ook na jaren nog behouden blijft. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, verandert deze afwerking niet van kleur.

Maar het gaat niet alleen om de esthetiek. De Geborsteld Koper PVD-afwerking is ook uiterst duurzaam en bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kraan na verloop van tijd zijn glans verliest. Dankzij deze krachtige afwerking behoudt de kraan zijn prachtige uitstraling, zelfs bij intensief gebruik.

Of je nu een moderne keuken hebt of juist gaat voor een industrieel design, de Geborsteld Koper PVD afwerking past perfect bij verschillende keukenstijlen. Het voegt een vleugje warmte, sfeer en luxe toe aan elke ruimte. Met deze kraan maak je een statement en creëer je de keuken waar je altijd van hebt gedroomd.

Draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche

De HotBath Fellow Keukenmengkraan biedt niet alleen een stijlvolle afwerking, maar ook handige functies die het gebruiksgemak verhogen. Met de draaibare uitloop kun je eenvoudig switchen tussen twee spoelbakken, waardoor je efficiënter kunt werken in de keuken. Daarnaast biedt de flexibele uitneembare handdouche extra gemak bij het schoonmaken van groenten, fruit en servies.

Stel je voor dat je een grote pan hebt die je wilt vullen in de spoelbak aan de andere kant van de keuken. Met de draaibare uitloop hoef je niet constant heen en weer te lopen met je zware pan. Je kunt de uitloop gewoon draaien en gemakkelijk de pan vullen. En wanneer je je groenten gaat spoelen, kun je de flexibele uitneembare handdouche gebruiken om ze grondig schoon te maken.

Deze combinatie van functionaliteit en design maakt de HotBath Fellow Keukenmengkraan een must-have voor elke keuken. Met deze kraan krijg je niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook het gemak van een draaibare uitloop en een flexibele handdouche.

Maak een statement in je keuken

Met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in Geborsteld Koper PVD voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je keuken, maar ook stijl en karakter. De Geborsteld Koper PVD-afwerking zorgt voor een unieke uitstraling die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam blijft. De draaibare uitloop en flexibele handdouche bieden extra gemak bij het werken in de keuken en maken van deze kraan een veelzijdige keuze.

Met de HotBath Fellow Keukenmengkraan maak je een statement en creëer je de keuken waar je altijd al van hebt gedroomd. Bestel nu en beleef het verschil!