HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Chroom FKM22CR

Adviesprijs €599,00
€509,00 incl. BTW
Uw voordeel: €90,00
Artikelcode: FKM22CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Chroom FKM22CR

Een elegante en verfijnde uitstraling met chroom

Geef je keuken een upgrade met de HotBath Fellow Keukenmengkraan. Met zijn draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche biedt deze kraan niet alleen functionaliteit, maar ook stijl. De kraan is uitgevoerd in een prachtige chroomkleur, wat zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling in jouw keuken.

Chroom is een kleur die bekend staat om zijn sublieme glans. Het voegt een opvallend en levendig accent toe aan elke keuken, badkamer of toilet. Bovendien is chroom gemakkelijk te combineren met andere materialen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om jouw ruimte naar wens in te richten. Of je nu een moderne, klassieke of industriële interieurstijl hebt, deze kraan past altijd perfect.

Naast zijn esthetische eigenschappen heeft chroom ook praktische voordelen. De kleur is tijdloos en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Bovendien is chroom een duurzaam en slijtvast materiaal, waardoor de kraan zijn kwaliteit behoudt en lang meegaat.

Functionele draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche

Met de draaibare uitloop van de HotBath Fellow Keukenmengkraan heb je volledige controle over de waterstroom. Je kunt eenvoudig grote pannen spoelen of de gootsteen grondig schoonmaken, zonder beperkingen vanuit de kraan. Dit maakt je dagelijkse keukenactiviteiten efficiënter en gemakkelijker.

Daarnaast is deze kraan voorzien van een flexibele uitneembare handdouche. Hiermee kun je gericht waterstraal richten op de plekken die je wilt reinigen. Gebruik de handdouche om groente en fruit af te spoelen of om de spoelbak grondig schoon te maken. Met de flexibele slang en de verstelbare straal kun je elke taak moeiteloos uitvoeren.

Een duurzame keuze voor jouw keuken

De HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in chroom is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook een duurzame keuze voor jouw keuken. Door de hoogwaardige materialen en het vakmanschap gaat deze kraan lang mee. Je kunt genieten van zijn elegantie en gebruiksgemak voor vele jaren.

Haal vandaag nog de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in huis en transformeer je keuken in een stijlvolle en functionele ruimte. Ervaar het gemak en de kwaliteit van deze kraan en geniet van de prachtige chroomkleur die een blijvend indrukwekkend accent toevoegt aan jouw interieur.