HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Geborsteld Nikkel FKM22GN

Adviesprijs €799,00
€679,00 incl. BTW
Uw voordeel: €120,00
Artikelcode: FKM22GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Geborsteld Nikkel FKM22GN

Een kraan met veelzijdigheid en een luxueuze uitstraling

Maak kennis met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche. Deze kraan in de kleur Geborsteld Nikkel is niet zomaar een kraan, maar een ware eyecatcher voor jouw keuken. Met zijn subtiele, warme gloed en ambachtelijke uitstraling voegt deze kraan stijl toe aan elke ruimte.

Een ambachtelijke afwerking voor een unieke uitstraling

De geborstelde afwerking van deze kraan wordt met de hand aangebracht, waardoor elk exemplaar uniek is. Hierdoor krijgt de kraan een authentieke uitstraling die perfect past in zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs. Met zijn geborsteld nikkel afwerking is deze kraan een ware kameleon die zich moeiteloos aanpast aan zijn omgeving.

  • Subtiele warme gloed: Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van nature een subtiele, warme gloed. Deze afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan jouw keuken.
  • Elegantie in elk detail: De handmatige afwerking geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling. Elk detail is met zorg afgewerkt, waardoor deze kraan een blikvanger wordt in jouw keuken.
  • Perfecte aanvulling op verschillende stijlen: Of je nu een moderne, strakke keuken hebt of juist een keuken vol rijke details, deze kraan past zich moeiteloos aan. Het geborsteld nikkel geeft een luxe uitstraling die in elke omgeving tot zijn recht komt.

Kortom, met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in Geborsteld Nikkel haal je niet alleen een functionele kraan in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw keuken. Laat jouw keuken stralen met deze veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling.