HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Koper PVD FKM15BCP

Adviesprijs €689,00
€586,00 incl. BTW
Uw voordeel: €103,00
Artikelcode: FKM15BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Koper PVD FKM15BCP

Een kraan met een verouderde look die zijn uitstraling behoudt

De HotBath Fellow Keukenmengkraan is een kraan met een unieke uitstraling, dankzij de Geborsteld Koper PVD kleur. Met zijn levendige en doorleefde uiterlijk zal deze kraan direct een statement maken in jouw keuken. De PVD-coating zorgt ervoor dat de kraan zijn verouderde look behoudt, zelfs na jaren van intensief gebruik.

Een krachtige finish die bestand is tegen alles

De Geborsteld Koper PVD finish is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam. Deze krachtige finish is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw kraan er na verloop van tijd minder mooi uitziet. Deze kraan blijft altijd zijn luxe uitstraling behouden.

In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD, waarbij de kleur van nature verandert, biedt de Geborsteld Koper PVD finish constante kwaliteit en dezelfde mooie kleurtoon. Dit maakt het een uitstekende keuze voor keukens waar design, luxe en sfeer centraal staan.

Een verfijnde keuze voor jouw keuken

Met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in Geborsteld Koper PVD voeg je niet alleen stijl toe aan jouw keuken, maar ook functionaliteit. De draaibare uitloop en uittrekbare handdouche zorgen ervoor dat je gemakkelijk alle hoeken van de gootsteen kunt bereiken en dat afwassen en schoonmaken geen enkele moeite kost.

Waar wacht je nog op? Ga voor de kraan die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam. Kies de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in Geborsteld Koper PVD en creëer de keuken van je dromen!