HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Messing PVD FKM15BBP

Adviesprijs €689,00
€586,00 incl. BTW
Uw voordeel: €103,00
Artikelcode: FKM15BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Messing PVD FKM15BBP

Ontdek de tijdloze elegantie van geborsteld messing

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Ultieme flexibiliteit in de keuken

Met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche heb je de ultieme flexibiliteit binnen handbereik. Dankzij de draaibare uitloop kun je gemakkelijk tussen verschillende spoelbakken navigeren en alle hoekjes van je keuken bereiken. De uittrekbare handdouche is een handige functie voor het afspoelen van groenten en fruit, het schoonmaken van potten en pannen, of zelfs het vullen van grote emmers. Met deze kraan wordt de keuken een plek waar functionaliteit en gemak samenkomen.

Kwaliteit en stijl in één

De HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche combineert niet alleen functionaliteit, maar ook kwaliteit en stijl. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een geborsteld messing PVD-finish, voegt deze kraan een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Bovendien is de kraan bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, wat resulteert in een duurzaam product dat er jarenlang als nieuw uitziet. Kies voor de HotBath Fellow Keukenmengkraan en geniet van moeiteloze schoonheid en functionaliteit in je keuken.