HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen Chroom GLF013EXTCR

Adviesprijs €245,00
€208,00 incl. BTW
Uw voordeel: €37,00
Artikelcode: GLF013EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 3 stopkranen Chroom GLF013EXTCR

Sublieme glans en tijdloze elegantie - Chroom (CR)

Een kraan in chroom voegt direct een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. De sublieme glans van het chroom geeft een opvallend en levendig accent aan uw keuken, badkamer of toilet. Het creëert een stijlvolle sfeer die indruk maakt op iedereen die binnenkomt.

Chroom is een veelzijdige kleur die moeiteloos samengaat met andere materialen en kleuren. Het zorgt voor spannende contrasten en voegt een eigentijds tintje toe aan uw interieur. Of u nu een modern, klassiek, industrieel of minimalistisch design heeft, chroom past perfect bij elke interieurstijl.

Houdt zijn bijzondere uiterlijk

De finish van deze kraan staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Het chroom blijft glanzen en stralen, waardoor uw kraan er altijd als nieuw uitziet. U kunt dus met een gerust hart genieten van de tijdloze schoonheid van deze chroomkleurige kraan.

  • Elegante en verfijnde uitstraling: Het chroom voegt direct een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw ruimte.
  • Veelzijdig en trendy: Chroom laat zich moeiteloos combineren met andere materialen en voegt een eigentijds tintje toe aan elke interieurstijl.
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: De chroom finish behoudt zijn bijzondere uiterlijk en blijft glanzen, zelfs na verloop van tijd.