HotBath

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Chroom GLF015EXTCR

Adviesprijs €390,00
€325,00 incl. BTW
Uw voordeel: €65,00
Artikelcode: GLF015EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen Chroom GLF015EXTCR

Een elegante en verfijnde uitstraling

Het HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen in de kleur Chroom (CR) biedt een kraan met een elegant en verfijnd design. De chroomafwerking geeft deze kraan een sublieme glans, waardoor het een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke keuken, badkamer of toilet. Met spannende contrasten en een tijdloos karakter past deze kraan moeiteloos in vrijwel elke interieurstijl.

Een duurzame kleur die lang meegaat

De chroomafwerking van de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen staat bekend om zijn onverwoestbare karakter. Zelfs na verloop van tijd behoudt het zijn bijzondere uiterlijk, waardoor deze kraan er altijd als nieuw uit blijft zien. Met deze kraan weet je zeker dat je een duurzaam product in huis haalt dat zowel functioneel als esthetisch blijft.

Praktisch en veelzijdig

Naast het elegante design en de duurzame chroomafwerking, biedt de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen ook praktische functionaliteit. Met vijf stopkranen heb je volledige controle over de waterstroom en temperatuur, waardoor je altijd kunt genieten van een douchesessie op maat. Of je nu behoefte hebt aan een verkwikkende stortdouche of een ontspannende waterval, met deze thermostaatkraan is het allemaal mogelijk.

Bestel vandaag nog de HotBath Gal Afbouwdeel - Highflow Thermostaat met 5 stopkranen in de kleur Chroom (CR) en ervaar de combinatie van elegantie, duurzaamheid en functionaliteit in jouw badkamer.