HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Geborsteld Messing PVD GL075BBP

Adviesprijs €1.675,00
€1.424,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,00
Artikelcode: GL075BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop

Voor de liefhebbers van een matte uitstraling is er de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop. Met deze kraan haal je niet alleen functionaliteit in huis, maar ook een stukje elegantie en stijl. Dankzij de innovatieve ontwerpen van HotBath krijgt jouw badkamer een luxueuze upgrade.

Een duurzame keuze in geborsteld messing PVD

Deze badrandcombinatie is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Messing PVD (BBP). Deze afwerking geeft jouw badkamer een warme en uitnodigende uitstraling. Maar het gaat niet alleen om de looks. Geborsteld messing is namelijk ook een uiterst duurzaam materiaal.

Dankzij de PVD-coating blijft de kraan er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen kans om het prachtige uiterlijk aan te tasten. Dit betekent dat je een kraan hebt die de tand des tijds moeiteloos doorstaat, zonder concessies te doen aan zijn schoonheid.

Voor wie houdt van kwaliteit en design

De HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop is ontworpen voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, design en functionaliteit. Dankzij het 2-weg omstel systeem kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende waterstromen, zoals een handdouche en een vaste douchekop.

De kraan is eenvoudig te bedienen met de hendel, waardoor je snel en precies de gewenste temperatuur en waterdruk kunt instellen. Zo geniet je altijd van een comfortabele en ontspannen douche- of baderervaring.

Met de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop voeg je niet alleen een stukje elegantie toe aan je badkamer, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Waar wacht je nog op? Kies voor kwaliteit en design met deze prachtige badrandcombinatie.