HotBath

Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 Geborsteld messing PVD

Adviesprijs €525,00
€446,00 incl. BTW
Uw voordeel: €79,00
Artikelcode: GLA320BBP
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een tijdloze uitstraling met geborsteld messing PVD

Wil je de tijdloze schoonheid van geborsteld messing behouden? Dan is de Hotbath Gal Bedieningspaneel met de finish BBP, wat staat voor geborsteld messing PVD, de perfecte keuze voor jou. Deze unieke coating zorgt ervoor dat het bedieningspaneel er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Dus geen zorgen meer over metaalcorrosie, oxidatie of krassen. Je kunt met vol vertrouwen genieten van de duurzaamheid en schoonheid van deze afwerking.

Een duurzame keuze voor intensief gebruik

Het Hotbath Gal Bedieningspaneel met geborsteld messing PVD finish is gemaakt van materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds. Dankzij de hoogwaardige coating blijft de afwerking er jarenlang als nieuw uitzien, zelfs bij intensief gebruik. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen kans bij dit duurzame materiaal. Hierdoor kun je genieten van een bedieningspaneel dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk blijft.

Makkelijk te combineren met je badkamerstijl

De geborsteld messing PVD afwerking van het Hotbath Gal Bedieningspaneel past perfect bij elke badkamerstijl. Of je nu een moderne, industriële, vintage of klassieke stijl hebt, dit bedieningspaneel voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer. De zachte matte uitstraling creëert een warme en luxe sfeer. Kortom, met dit bedieningspaneel geef je je badkamer een tijdloze uitstraling en een vleugje stijl.