HotBath

HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP

Adviesprijs €319,00
€271,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: GL001BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een stoere uitstraling geven? Dan is de HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP de perfecte keuze. Deze fonteinkraan is uitgevoerd in een unieke en tijdloze geborstelde gunmetal PVD afwerking, wat zorgt voor een stoere look die echt opvalt.

De geborsteld gunmetal PVD afwerking is niet alleen een trendy keuze, maar ook zeer duurzaam. Dankzij de PVD-coating is de kraan uitstekend bestand tegen krassen en blijft de finish jarenlang mooi, zelfs bij intensief gebruik. Dit betekent dat je nog vele jaren kunt genieten van deze stoere uitstraling in je badkamer.

Wat deze fonteinkraan extra bijzonder maakt, is de ambachtelijke afwerking. De prachtige geborstelde finish benadrukt het vakmanschap dat is gebruikt om deze kraan te creëren. Hierdoor krijg je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook een waar kunstwerk in je badkamer.

Een kraan met 'personality'

Als je op zoek bent naar een kraan met karakter, dan is de HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP de ideale keuze. De unieke gunmetal PVD afwerking geeft deze kraan een eigen persoonlijkheid en maakt hem een echte blikvanger in je badkamer.

De stoere uitstraling van de geborsteld gunmetal PVD afwerking past perfect bij een moderne, industriële of zelfs vintage badkamerstijl. Het geeft een extra dimensie aan de ruimte en laat zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit.

Ontdek de kracht van PVD-coating

Met de HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP haal je niet alleen een kraan met een stoere uitstraling in huis, maar ook een kraan met een duurzaam karakter. Dankzij de PVD-coating is deze kraan uitstekend bestand tegen krassen en behoudt hij zijn mooie finish, zelfs na vele jaren intensief gebruik.

De geborsteld gunmetal PVD afwerking van deze kraan laat zien dat het om een hoogwaardig en ambachtelijk product gaat. De zorgvuldig aangebrachte coating geeft de kraan een robuuste uitstraling en maakt hem klaar voor de uitdagingen van een drukke badkamer.

Verrijk je badkamer met de HotBath Gal Fonteinkraan Geborsteld Gunmetal PVD GL001BGP en geniet van een kraan met karakter, duurzaamheid en stijl.