HotBath

HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Geborsteld Gunmetal PVD GL440BGP

Adviesprijs €319,00
€271,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: GL440BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdouche: Geef je badkamer een stoer uiterlijk

Upgrade je douche-ervaring met de HotBath Gal Handdouche. Deze handdouche is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stoere en tijdloze uitstraling toe aan je badkamer. Met de wandsteun, uitlaat en doucheslang van 1,5 meter heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige douchebeleving.

Geborsteld Gunmetal PVD: Kies voor een kraan met ‘personality’

Deze handdouche heeft een unieke Geborsteld Gunmetal PVD kleur, die zich onderscheidt van andere finishes. Met zijn tijdloze en stoere uitstraling geeft het je badkamer een eigenzinnige sfeer. De PVD-coating zorgt niet alleen voor een uitstekende krasbestendigheid, maar ook voor een duurzame karakter. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt deze handdouche zijn stoere finish.

Daarnaast is de geborstelde afwerking een teken van vakmanschap. Het laat zien dat deze handdouche met liefde en aandacht is gemaakt. Kies voor een ambachtelijk product dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in je badkamer.

Geniet van een geweldige douche-ervaring

Met de HotBath Gal Handdouche ben je verzekerd van een geweldige douche-ervaring. De krachtige waterstraal zorgt voor een verfrissende en ontspannende douche. De wandsteun en uitlaat zorgen ervoor dat de handdouche altijd binnen handbereik is en gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast biedt de doucheslang van 1,5 meter voldoende bewegingsvrijheid, zodat je comfortabel kunt douchen.

Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de HotBath Gal Handdouche. Upgrade je badkamer en geniet elke dag van een stoere en geweldige douche-ervaring.