HotBath

HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat
en doucheslang 1,5 mtr Chroom GL440CR

Adviesprijs €145,00
€123,00 incl. BTW
Uw voordeel: €22,00
Artikelcode: GL440CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Chroom GL440CR

Een stralende en veelzijdige handdouche voor de ultieme douche-ervaring

Met de HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Chroom GL440CR haalt u een hoogwaardige handdouche in huis die uw dagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau tilt. Of u nu op zoek bent naar een verkwikkende massagestraal, een zachte regendouche of een krachtige jetstraal, deze handdouche biedt het allemaal. U kunt eenvoudig schakelen tussen de verschillende straalsoorten en genieten van een douche die perfect bij uw behoeften past.

Een handige en duurzame toevoeging aan uw badkamer

De HotBath Gal Handdouche is uitgerust met een wandsteun en uitlaat, waardoor u de handdouche gemakkelijk kunt bevestigen en gebruiken. De doucheslang van 1,5 meter geeft u voldoende bewegingsvrijheid en flexibiliteit tijdens het douchen. Dankzij de hoogwaardige materialen en de chroomafwerking is deze handdouche niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en bestand tegen veroudering. U kunt dus jarenlang genieten van een stralende en functionele handdouche in uw badkamer.

Chroom: Een tijdloze en verfijnde kleur voor uw badkamer

De HotBath Gal Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 1,5 mtr Chroom GL440CR is uitgevoerd in de kleur chroom (CR), waardoor uw badkamer een elegante en verfijnde uitstraling krijgt. Chroom staat bekend om zijn sublieme glans en levendige accenten, waardoor het een opvallende toevoeging is in elke keuken, badkamer of toilet. Deze tijdloze kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten. Bovendien behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, waardoor uw badkamer er altijd stijlvol uitziet.

  • Elegant en verfijnd: De chroomafwerking geeft deze handdouche een elegante en verfijnde uitstraling.
  • Tijdloos: Chroom past in vrijwel elke interieurstijl dankzij zijn tijdloze karakter.
  • Duurzaam en bestendig: Deze chroom handdouche behoudt zijn prachtige glans, zelfs na verloop van tijd.
  • Gemakkelijk te combineren: Chroom laat zich goed combineren met andere materialen, waardoor u spannende contrasten kunt creëren in uw badkamer.