HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.773,00
€1.507,00 incl. BTW
Uw voordeel: €266,00
Artikelcode: IBS40CR25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Chroom: Elegantie en duurzaamheid

Een kraan in chroom heeft een elegante en verfijnde uitstraling. De sublieme glans van de chroomfinish zorgt voor een opvallend en levendig accent in elke keuken, badkamer en toilet. Of je nu een moderne, klassieke of industriële interieurstijl hebt, chroom past perfect bij elke inrichting.

Maar chroom biedt niet alleen elegantie, het staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Deze regendoucheset is voorzien van een chroomfinish die bestand is tegen slijtage en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Zo geniet je jarenlang van de prachtige uitstraling van deze doucheset.

Stijlvolle inbouwdoucheset met verschillende onderdelen

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 is een complete inbouwdoucheset die wordt geleverd met verschillende onderdelen, ideaal om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

  • Staaf handdouche: De staaf handdouche biedt flexibiliteit en gemak tijdens het douchen. Met een slanke en moderne vormgeving ligt de handdouche comfortabel in de hand en kun je eenvoudig de gewenste stand en straalsterkte selecteren.
  • 40cm Hoofddouche: De 40 centimeter brede hoofddouche brengt het gevoel van een heerlijke regenbui naar jouw douche. De gelijkmatige waterverdeling zorgt voor een ontspannende en luxueuze douchesensatie.
  • 15cm Plafondbuis: De 15 centimeter lange plafondbuis zorgt voor een stabiele en veilige bevestiging van de hoofddouche aan het plafond, waardoor je volop kunt genieten van de ruime douchespray.
  • Handdouche met wandhouder: De doucheset wordt compleet geleverd met een handdouche en wandhouder. Met de wandhouder kun je de handdouche eenvoudig en stijlvol bevestigen, en zo de perfecte douchepositie vinden.

Met deze Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook een complete doucheset die zorgt voor ultiem comfort en ontspanning tijdens het douchen.