HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.003,00
€1.703,00 incl. BTW
Uw voordeel: €300,00
Artikelcode: IBS40CR257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Een tijdloos en verfijnd ontwerp

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 haal je een stukje elegantie en klasse in huis. Deze regendoucheset in prachtig chroom biedt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook een stijlvol accent toe aan jouw badkamer. De sublieme glans van chroom geeft een luxueuze uitstraling, terwijl het tijdloze karakter ervoor zorgt dat deze set perfect past bij elke interieurstijl.

De ultieme doucheset voor jouw comfort

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 ben je verzekerd van een comfortabele en ontspannende douche-ervaring. Deze inbouwdoucheset wordt compleet geleverd met diverse onderdelen die jouw douchebeleving naar een hoger niveau tillen.

  • Een staaf handdouche: Verwen jezelf met een gerichte en krachtige straal water. Perfect voor het afspoelen van shampoo of voor een verkwikkende massage onder de douche.
  • Een 40cm hoofddouche: Geniet van een luxueuze regendouche-ervaring. De grote diameter van 40cm zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling, zodat elke druppel jouw lichaam verwent.
  • Een 15cm plafondbuis: Met de plafondbuis kan de hoofddouche op een ideale hoogte worden geïnstalleerd, zodat je onder de douche kunt staan zonder je hoofd te buigen. Comfort en gemak gaan hand in hand.
  • Een handdouche met glijstang: Deze handige toevoeging biedt jou de flexibiliteit om de douchestraal naar wens aan te passen. Met de glijstang kun je de handdouche op jouw gewenste hoogte bevestigen, zodat je altijd de perfecte douchehoogte hebt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Hotbath staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Deze regendoucheset is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Het chroom is niet alleen mooi om te zien, maar blijft ook langdurig glanzen en is bestand tegen slijtage. Geniet jarenlang van een betrouwbare en luxueuze douche-ervaring.