HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.343,00
€1.142,00 incl. BTW
Uw voordeel: €201,00
Artikelcode: IBS40ACR27
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Chroom: Een elegant en tijdloos accent

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A in de kleur Chroom (CR) voegt een elegante en verfijnde uitstraling toe aan elke badkamer. De chroomafwerking heeft een sublieme glans die een opvallend en levendig accent creëert. Deze kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten.

De tijdloze uitstraling van chroom maakt het geschikt voor vrijwel elke interieurstijl. De finish is duurzaam en behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd, waardoor u langdurig van deze regendoucheset kunt genieten.

Inbouwdoucheset met complete functionaliteit

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A is een complete inbouwdoucheset die uw douche-ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze set wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, waaronder:

  • Een staafhanddouche voor gerichte reiniging en extra flexibiliteit.
  • Een 22cm hoofddouche voor een luxueuze en ontspannende regendouche-ervaring.
  • Een 15cm plafondbuis voor een naadloze installatie aan het plafond.
  • Een handdouche met glijstang voor eenvoudig gebruik en verstelbare hoogte.

Met deze set kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende waterstralen en genieten van een aangename douche-ervaring, elke keer weer.

Upgrade uw badkamer met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A haalt u niet alleen een praktische en functionele doucheset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. De chroomafwerking geeft een luxueus gevoel, terwijl de verschillende onderdelen ervoor zorgen dat u kunt genieten van een volledig aanpasbare douche-ervaring.

Upgrade uw badkamer met deze hoogwaardige regendoucheset en voeg een vleugje klasse en comfort toe aan uw dagelijkse routine.