HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.677,00
€3.125,00 incl. BTW
Uw voordeel: €552,00
Artikelcode: IBS40BBP257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

voor Hotbath Gal Regendoucheset IBS40

Ben je op zoek naar een regendoucheset die zowel stijlvol als functioneel is? Dan is de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 de perfecte keuze voor jou. Met zijn geborsteld messing PVD-finish en uitgebreide set van onderdelen, zal deze doucheset een geweldige toevoeging zijn aan je badkamer.

Een tijdloze look met geborsteld messing PVD-finish

De kleur van dit product is Geborsteld Messing (BBP). Deze matte afwerking is niet alleen elegant, maar ook erg praktisch. Dankzij de speciale coating zal de kraan er zelfs na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitzien. Geborsteld messing PVD is duurzaam en bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Je kunt er zeker van zijn dat deze doucheset zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds doorstaat.

Ontdek de volledige set

  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche kun je eenvoudig je lichaam afspoelen en genieten van een ontspannende douche-ervaring.
  • 40cm Hoofddouche: Laat het water zachtjes over je hoofd en schouders stromen met de 40cm hoofddouche. Het creëert een verfrissende regenbui en zorgt voor een revitaliserend gevoel.
  • 15cm Plafondbuis: De 15cm plafondbuis zorgt ervoor dat de hoofddouche op de ideale hoogte wordt gemonteerd, zodat je comfortabel kunt douchen.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche wordt geleverd met een glijstang, waardoor je de hoogte kunt aanpassen aan je voorkeur en gemakkelijk kunt wisselen tussen de handdouche en de hoofddouche.

Met deze Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. De geborsteld messing PVD-finish geeft een luxe uitstraling, terwijl de verschillende onderdelen zorgen voor een comfortabele en gepersonaliseerde douche-ervaring. Waar wacht je nog op? Upgrade je badkamer met deze geweldige regendoucheset!