HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.837,00
€2.411,00 incl. BTW
Uw voordeel: €426,00
Artikelcode: IBS40ABBP27
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak kennis met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Geborsteld Messing PVD!

Zeg vaarwel tegen saaie en gewone douches, en verwelkom een vleugje stijl en luxe in je badkamer met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A in Geborsteld Messing PVD. Deze doucheset is ontworpen om je douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen en je te laten genieten van een heerlijke waterval aan verfrissing.

De elegante charme van Geborsteld Messing PVD

Ben je verliefd geworden op de matte uitstraling van geborsteld messing? Geen zorgen, want met de afwerking BBP, oftewel geborsteld messing PVD, hoef je er geen afscheid van te nemen. Deze speciale coating zorgt ervoor dat de kraan er ook na jaren intensief gebruik als nieuw uitziet. Bovendien is geborsteld messing PVD duurzaam en bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Met deze tijdloze finish blijft je doucheset er prachtig uitzien, ongeacht de tand des tijds.

Een complete inbouwdoucheset

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A krijg je niet alleen een prachtige hoofddouche van 22cm diameter, maar ook een staafhanddouche en een glijstang. Hierdoor kun je genieten van zowel een ontspannende regendouche als een gerichte en verstelbare waterstraal. De plafondbuis van 15cm maakt het mogelijk om de hoofddouche op de gewenste hoogte te plaatsen, terwijl de glijstang ervoor zorgt dat je de handdouche gemakkelijk kunt verstellen naar jouw ideale positie. Met deze complete set creëer je een luxueuze en gepersonaliseerde douche-ervaring.

Upgrade je badkamer en trakteer jezelf op een ultieme douche-ervaring met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Geborsteld Messing PVD. Geniet van de tijdloze schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit van deze prachtige inbouwdoucheset. Maak van elk douchemoment een verkwikkende ervaring die je lichaam en geest verfrist.