HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.127,00
€2.658,00 incl. BTW
Uw voordeel: €469,00
Artikelcode: IBS40BBP27
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Ontdek de tijdloze schoonheid van geborsteld messing PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Beschrijving:

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 in geborsteld messing PVD is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een luxe en hoogwaardige inbouwdoucheset. Deze set wordt geleverd met een staaf handdouche, een 22cm hoofddouche, een 15cm plafondbuis en een handdouche met glijstang. Met deze set creëer je eenvoudig een ontspannende en verfrissende douche-ervaring in je badkamer.

Inbouwdoucheset onderdelen:

  • Staaf handdouche: De staaf handdouche biedt een comfortabele grip en biedt de mogelijkheid om het water precies naar wens aan te passen. Geniet van een gerichte waterstraal zonder in te leveren op comfort.
  • 22cm Hoofddouche: De 22cm hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring. Laat het water over je heen stromen en geniet van een ontspannende douche-ervaring die je zintuigen zal verwennen.
  • 15cm Plafondbuis: Deze 15cm plafondbuis is speciaal ontworpen voor een naadloze integratie met je badkamerinterieur. Het biedt een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij jouw stijl.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche met glijstang biedt flexibiliteit en gemak. Pas de hoogte van de handdouche aan naar jouw wens en geniet van een gerichte en comfortabele douche-ervaring.