HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €3.028,00
€2.574,00 incl. BTW
Uw voordeel: €454,00
Artikelcode: IBS40BBP5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Matte schoonheid met duurzame bescherming: Geborsteld Messing PVD

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een complete inbouwdoucheset voor ultiem douchecomfort

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 is een hoogwaardige inbouwdoucheset die je douche-ervaring naar een nieuw niveau tilt. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen voor ultiem douchecomfort.

  • Staaf handdouche: De set wordt geleverd met een elegante staaf handdouche die soepel in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Met de handdouche kan je de waterstraal eenvoudig aanpassen naar jouw wensen.
  • 40cm Hoofddouche: De inbouwdoucheset is voorzien van een royale 40cm hoofddouche waaronder je kunt genieten van een ontspannende regendouche. Laat het water als een verfrissende bui over je heen stromen.
  • Wandarm: De wandarm zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de hoofddouche aan de muur. Hierdoor kan je optimaal genieten van de regenachtige waterstralen van de hoofddouche.
  • Handdouche met wandhouder: Naast de staaf handdouche wordt er ook een handige wandhouder meegeleverd. Hiermee kan je de handdouche eenvoudig aan de muur bevestigen, waardoor je deze altijd binnen handbereik hebt.