HotBath

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Geborsteld Gunmetal PVD GL008BGP

Adviesprijs €675,00
€574,00 incl. BTW
Uw voordeel: €101,00
Artikelcode: GL008BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan

Upgrade je badkamer met de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting in de prachtige kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP).

Tijdloos en stoer: Geborsteld Gunmetal PVD (BGP)

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de kranen in geborsteld gunmetal PVD (BGP). Deze kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Met deze kraan voeg je karakter en persoonlijkheid toe aan je badkamer.

Dankzij de PVD-coating is de kraan uitstekend beschermd tegen krassen, wat zorgt voor een duurzaam karakter. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft de kraan er als nieuw uitzien. Dit maakt de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer, maar ook een bijzonder praktische keuze.

Een afwerking van vakmanschap

De prachtige geborstelde afwerking van deze kraan laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Elke kraan is zorgvuldig vervaardigd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Deze aandacht voor detail resulteert in een kraan die niet alleen fantastisch functioneert, maar ook een ware eyecatcher is in je badkamer.

Of je nu je huidige badkamer wilt vernieuwen of een nieuwe badkamer wilt creëren met een stoer karakter, de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting in Geborsteld Gunmetal PVD (BGP) is de perfecte keuze. Voeg stijl en klasse toe aan je badkamer met deze tijdloze en duurzame kraan.