HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.766,00
€1.501,00 incl. BTW
Uw voordeel: €265,00
Artikelcode: IBS24GN2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Een kwalitatief hoogwaardig sanitair product van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Hun doel is om zelf een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van de markt en dat extern te produceren. De productie vindt volledig plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. De producenten waarmee HotBath samenwerkt, zijn gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt) ben je verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van HotBath producten.

Alle HotBath producten zijn verkrijgbaar via erkende sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Een luxueuze uitstraling met een geborsteld nikkel afwerking

Geborsteld nikkel (GN) is de kleur van deze regendoucheset. Het lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. Door de handmatige aanbrenging van de geborstelde afwerking, heeft de kraan een ambachtelijke uitstraling. Deze afwerking komt zowel tot zijn recht in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Geborsteld nikkel is een veelzijdige keuze met een luxueuze uitstraling, die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving.

Onderdelen van deze inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche
  • 20cm Hoofddouche
  • Plafondbuis van 15cm
  • Handdouche met wandhouder

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set bevat een staaf handdouche, een hoofddouche van 20cm, een plafondbuis van 15cm en een handdouche met wandhouder. Met deze set ben je verzekerd van een comfortabele en luxe douche-ervaring. De staaf handdouche zorgt voor gerichte waterstralen, terwijl de hoofddouche een ontspannende regendouche biedt. De plafondbuis en wandhouder bieden een stevige bevestiging voor de douchekoppen. Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 en geniet elke dag van een heerlijke douche-ervaring.