HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.230,00
€1.896,00 incl. BTW
Uw voordeel: €334,00
Artikelcode: IBS24GN1357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Kwalitatief hoogwaardig sanitair voor een unieke douchesensatie

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 ervaar je een unieke douchesensatie waarbij comfort en stijl samenkomen. Deze regendoucheset is ontworpen voor de veeleisende klant die op zoek is naar een luxueuze en duurzame douche-ervaring.

Een complete set voor de ultieme douche-ervaring

  • 30cm hoofddouche voor een volledige bedekking
  • 3 standen handdouche voor optimaal gebruiksgemak
  • Plafondbuis van 30cm voor een strakke uitstraling
  • Handdouche met glijstang voor flexibel douchen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd als een complete set, bestaande uit een 30cm hoofddouche, een 3 standen handdouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met glijstang. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring te genieten. Of je nu wilt genieten van een zachte regenstraal of juist behoefte hebt aan een krachtige massagestraal, met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 kun je altijd de perfecte douche-ervaring creëren.

Geborsteld nikkel: een veelzijdige en luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 heeft een geborsteld nikkel (GN) afwerking. Deze afwerking heeft een subtiele, warme gloed en voegt een luxueuze uitstraling toe aan je badkamer. Geborsteld nikkel is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving. Of je badkamer nu minimalistisch is of juist vol details, met geborsteld nikkel creëer je altijd een stijlvolle en moderne uitstraling.