HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.136,00
€1.816,00 incl. BTW
Uw voordeel: €320,00
Artikelcode: IBS24GN35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld Nikkel - Staaf Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met Wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de HotBath Get together Regendoucheset IBS24 haal je een product in huis dat voldoet aan de hoogste standaarden. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt. Daarom worden alle producten extern geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn in fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Dankzij deze samenwerkingen kan HotBath unieke systemen bieden die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in het dagelijks gebruik zijn.

De HotBath Get together Regendoucheset IBS24 wordt geleverd met een garantie van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Let op: elektronische onderdelen vallen onder een aparte garantietermijn van 2 jaar. Deze regeling toont het vertrouwen dat HotBath heeft in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten.

Geborsteld nikkel: een subtiele, veelzijdige afwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. Het heeft een ambachtelijke uitstraling omdat de geborstelde afwerking met de hand wordt aangebracht. Dit zorgt voor een luxueuze en stijlvolle kraan die zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details tot zijn recht komt.

Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan die als een kameleon past bij elke omgeving. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, deze afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur en geeft de ruimte een luxe uitstraling.

Inhoud van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24

  • Staaf handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een praktische en elegante staaf handdouche. Met deze handdouche kun je gemakkelijk en comfortabel douchen.
  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een ontspannende regendouche met de 30cm hoofddouche. Dankzij het grote formaat word je volledig omhuld door een zachte, verfrissende stroom water.
  • Plafondbuis 30cm: De inbouwdoucheset wordt geleverd met een plafondbuis van 30cm. Hiermee kun je de hoofddouche op de gewenste hoogte installeren, zodat je de perfecte douchesensatie kunt creëren.
  • Handdouche met wandhouder: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 bevat ook een handdouche met een handige wandhouder. Hiermee kun je de handdouche eenvoudig bevestigen aan de muur, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 heb je alles wat je nodig hebt voor een ontspannende en luxe douche-ervaring. De combinatie van de staaf handdouche, 30cm hoofddouche, plafondbuis en handdouche met wandhouder zorgt voor ultiem comfort en gebruiksgemak.