HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.116,00
€1.799,00 incl. BTW
Uw voordeel: €317,00
Artikelcode: IBS24GN25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteitsproduct van Nederlandse makelij

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Al hun producten worden ontwikkeld om aan de exacte vraag van de markt te voldoen en worden extern geproduceerd. Omwille van de hoogste kwaliteit wordt de productie volledig in Italië gedaan, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten in fijnmetaalbewerking, verchroming, thermostaattechnologie, assemblage en testen van douchesystemen. Dankzij deze samenwerkingen heeft HotBath unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat hun producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik.

HotBath biedt een garantie van 5 jaar op hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Als je investeert in een HotBath product, krijg je niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook gemoedsrust.

Geborsteld Nikkel: een luxueuze uitstraling

Het Hotbath Get together Regendoucheset heeft een prachtige Geborsteld Nikkel (GN) afwerking. Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft van zichzelf een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze kleurafwerking past perfect in zowel minimalistische omgevingen als ruimtes met rijke details. Het heeft een veelzijdige, luxueuze uitstraling en past zich als een kameleon aan aan zijn omgeving. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, het Hotbath Get together Regendoucheset in Geborsteld Nikkel voegt een vleugje elegantie toe.

Inclusief alle benodigde onderdelen

Het Hotbath Get together Regendoucheset bevat alle nodige onderdelen voor een complete inbouwdoucheset:

  • Staaf handdouche: een praktische handdouche die eenvoudig te gebruiken is tijdens het douchen.
  • 30cm Hoofddouche: een grote hoofddouche van 30cm waarmee je kunt genieten van een ontspannende regendouche.
  • Plafondbuis 15cm: een plafondbuis van 15cm die ervoor zorgt dat de hoofddouche op de juiste hoogte wordt gemonteerd.
  • Handdouche met wandhouder: een wandhouder om de handdouche veilig op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt.

Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt voor een luxueuze en comfortabele douche-ervaring in jouw badkamer.